Завдяки користувачам ЕкоЗагрози на Сумщині усувається все більше екологічних порушень

Державна екологічна інспекція у Сумській області через веб-сайт ЕкоЗагроза отримала скаргу громадян на засмічення відходами земельної ділянки у м.Суми по вул.

Білопільський шлях. У ході опрацювання звернення даний факт підтвердився. Екоінспекторами було виявлено звалище твердих побутових, будівельних та рослинних відходів загальною площею 24 квадратних метри.

На підставі цього Інспекція направила вимогу Сумській міській раді щодо ліквідації звалища. Наразі міськрада вже відзвітувала про приведення території в належний стан та вивезення відходів із засміченої ділянки.

Відтак, цифрова платформа ЕкоЗагроза продовжує доводити свою ефективність. Адже її користувачі можуть легко і швидко поскаржитися на порушення вимог природоохоронного законодавства прямо на місці та під час їх виявлення. Також це полегшує роботу екоінспекторів, адже окрім словесного опису негативного впливу на довкілля, вони отримують ще й фотодокази та чітку прив'язку до координат.

Тож Інспекція вкотре закликає громадян долучатися до охорони природи Сумщини, стаючи активними користувачами ЕкоЗагрози. Для цього достатньо завантажити застосунок на будь-який ґаджет, зареєструватися в ньому та залишати скарги у вкладці "Повідомити". Результати опрацювання таких повідомлень відображатимуться в особистому кабінеті користувача.

Застосунок можна завантажити за посиланнями:

https://ecozagroza.gov.ua

GooglePlay – завантажити додаток: https://bit.ly/ecozagroza_googleplay

AppStore – завантажити додаток: https://apple.co/3P7pyJ8

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці