Державна екологічна інспекція у Сумській області допомогла Сумському товариству захисту тварин

«Інспекція дружня до тварин» - під цим гаслом пройшла невеличка акція зі збору коштів працівниками інспекції для бездомних чотирилапих друзів. За зібрані кошти було придбано: сухий корм 20 кг, крупа 40 кг, 8 кг м’яса, вологий корм для кошенят та сорбенти. Також під час відвідування притулку, працівники, познайомилися з тваринами та  долучилися до їх вигулу.

Варто наголосити, що притулки для тварин грають критичну роль у порятунку бездомних тварин та забезпеченні їх новими домівками. Вони не лише надають прихисток та їжу, а й забезпечують медичний догляд, стерилізацію та вакцинацію тварин. Ще варто сказати, що притулки важливі для процесу адопції, даючи можливість тваринам знайти свою ідеальну сім’ю. 

Проблема порятунку та прилаштування безпритульних тварин існувала завжди, але зараз багато тварин вивозиться з зони бойових дій, тож на Сумське товариство захисту тварин випало ще більше випробувань та витрат. Багато хто з "хвостиків" потребує медичної допомоги та відновлюючого догляду, перш ніж вони будуть готові знайти свій дім.

Тож кожен з нас може зробити щось для того, аби допомогти тваринам та покращити їх життя – пожертвувати гроші, корм та ліки цьому притулку, або будь-якому іншому, стати волонтером або взяти під опіку улюбленця. Адже тільки разом ми можемо  впоратися з цією проблемою.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці