Увага! Екологів підприємств запрошують на курси підвищення кваліфікації

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України планує з 08 по 18 лютого 2022 року провести на розрахунковій основі чергові курси підвищення кваліфікації спеціалістів природоохоронних служб підприємств на тему «Організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання».

Програма курсів передбачає ознайомлення з основними положеннями законодавства щодо управління та контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища та поглиблене опрацювання вимог до природоохоронної діяльності на рівні підприємства і сприятиме розвиткові професійних компетентностей працівників екологічних служб суб’єктів господарювання, поліпшенню діяльності підприємств у сфері охорони довкілля.

Навчально-тематичний план курсів (36 годин) передбачає такі навчальні модулі:

– законодавчі засади управління і контролю у сфері захисту довкілля та природних ресурсів;

– управління і контроль у сфері охорони атмосферного повітря;

– управління і контроль у сфері охорони водних ресурсів;

– управління і контроль у сфері поводження з відходами.

Курси будуть проведені у форматі дистанційного навчання. Остання дата підтвердження участі у курсах – 01.02.2022.

Додаткову інформацію щодо організації курсів можна отримати у відповідального за організацію курсів, професора кафедри екології та екологічного контролю Тимошенка Михайла Миколайовича за тел. 050-819-62-21, e-mail: tmm_@ukr.net.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці