Працівники Інспекції отримали Подяки до Дня Незалежності

Протягом поточного року сектор управління персоналом аналізував ефективність роботи особового складу Державної екологічної інспекції у Сумській області. За результатами зазначеного оцінювання було обрано кандидатури трьох працівників, які показали одні з кращих результатів роботи у сфері своєї діяльності. Опрацьовану інформацію було подано до Держекоінспекції України, яка розглянула і затвердила запропоновані кандидатури.

Відтак,  25 серпня, за сумлінне виконання професійних обов’язків та з нагоди 30 річниці Незалежності України Подяку Державної екологічної інспекції України оголошено:

СУГОНЯКУ Ярославу Володимировичу – начальнику відділу екологічного (нагляду) контролю природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, тваринного світу та біоресурсів;

ВОДЗИНСЬКІЙ Марині Валеріївні – головному спеціалісту відділу екологічного (нагляду) контролю природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу, тваринного світу та біоресурсів;

СЕМЕНОВІЙ Ользі Миколаївні – головному спеціалісту-юрисконсульту.

Колектив Держекоінспекції у Сумській області щиро вітає колег з почесною відзнакою та бажає подальшого вдосконалення і продуктивної роботи на ниві охорони довкілля Сумщини.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці